Berenjena rellena carne picada

Berenjena rellena carne picada

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Berenjena rellena carne picada. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Berenjena rellena carne picada is one of the most popular of current trending meals in the world. It's appreciated by millions every day. It's simple, it's fast, it tastes delicious. Berenjena rellena carne picada is something which I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Berenjena rellena carne picada, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Berenjena rellena carne picada delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Berenjena rellena carne picada using 6 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve it.

Receta fácil y muy rica. Mis hijas así comen la verdura sin quejarse ..😅 espero que os guste.

Ingredients and spices that need to be Get to make Berenjena rellena carne picada:

  1. 2-3 berenjenas
  2. 1/2 kg carne picada
  3. 1/2 cebolla
  4. 1 lata tomate triturado/ tomate frito
  5. 200 ml nata para cocinar
  6. Queso rallado

Steps to make to make Berenjena rellena carne picada

  1. Lo primero cortamos las berenjenas por la mitad.
  2. Precalentamos el horno a 180c°
  3. Las ponemos en la bandeja de horno y les hacemos unos cortes para que el calor penetre por dentro.
  4. Le ponemos sal y un chorro de aceite de oliva, y en la bandeja ponemos como un dedo de agua, para que suden las berenjenas y se queden blandas.
  5. Las dejamos 1h y pinchamos para comprobar si están blandas. Si no es así las dejamos unos minutos más.
  6. Por otro lado en una sartén honda ponemos la cebolla picada a freír y cuando esta un poco echa le añadimos la carne picada.
  7. Cuando la carne está casi echa se le añade el tomate triturado o el tomate frito con un poco de agua para que se quede jugoso.
  8. Después de unos minutos añadimos la nata que hará que la salsa sea un poco más suave. Y se deja un poco más que todo se mezcle bien y quede con salsita.
  9. Por último cuando las berenjenas ya están blandas se sacan del horno y se vacían con una cuchara intentando no romper la piel.
  10. El interior de la berenjena que hemos vaciado lo añadimos a la sartén con la carne picada. Y removemos todo bien que quede mezclado.
  11. Por último rellenamos las berenjenas con la mezcla de la sartén. Y le ponemos el queso rallado por encima.
  12. Las gratinamos unos 10min al horno y listo.
  13. Como consejo las dejaría enfriar unos minutos antes de servir. Y de especias podéis añadir a gusto, a mi para la carne me gusta sal, pimienta, y orégano.
  14. Espero que os guste.🍆

As your experience and confidence expands, you will find that you have much more all-natural control over your diet and adjust your diet to your personal tastes in time. Whether you intend to offer a dish that makes use of fewer or even more ingredients or is a little essentially hot, you can make simple changes to accomplish this goal. Simply put, begin making your recipes on time. As for basic food preparation abilities for beginners you don't need to discover them yet only if you understand some basic food preparation methods.

This isn't a complete overview to quick and very easy lunch dishes but its great something to chew on. Hopefully this will obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Homemade Berenjena rellena carne picada. Thanks so much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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