Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano)

Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano)

Hello everybody, it is Brad, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano). One of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano) is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it's fast, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano) is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano) using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Estas albóndigas de procedencia italiana os van a encantar por su sabor diferente, al no llevar carne ni pescado. Están hechas con pocos ingredientes y suelen acompañarse de salsa de tomate casera .

Aprovechando la época que estamos y la cantidad de berenjenas que sigo recogiendo en el huerto a estas fechas, voy a preparar estas albóndigas de berenjena y queso parmesano que voy a hacer de más para luego congelarlas y sacarlas en cualquier momento.

Para ello vamos a necesitar....

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano):

  1. 1 kg berenjenas (una vez horneadas y sin piel)
  2. 1 cuña queso parmesano
  3. miga de pan remojada en leche
  4. perejil fresco picado
  5. sal
  6. huevos
  7. pan rallado para rebozar
  8. aceite de oliva
  9. 1 diente ajo picado

Steps to make to make Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano)

  1. Ponemos las berenjenas partidas por la mitad a hornear durante una media hora. Cuando estén blanditas sacaremos la carne con una cuchara y la reservaremos en un bol. A mi me ha salido un kilo de carne más o menos, una vez retirada la piel.
  2. Rallamos una cuña de queso parmesano y la añadimos a las berenjenas. Incorporamos los huevos, el perejil fresco picado, el diente de ajo picado, un poco de sal y la miga de pan remojada en leche (previamente escurrida). No os pongo las cantidades porque van un poco a ojo. Lo tenéis que ir viendo vosotros conforme hacéis la masa.
  3. Tienen que quedar lo suficientemente consistentes para que no se deshagan y poder ir formando bolitas.
  4. Pasamos esas bolitas por pan rallado mientras ponemos el aceite de oliva a calentar en una sartén.
  5. Freímos y dejamos escurrir sobre papel absorbente. Se pueden comer así pero realmente, como más buenas están es acompañadas de una buena salsa de tomate casera especiada con orégano, tomillo, romero, perejil y pimienta negra.
  6. Espero que os animéis a prepararlas. Buen provecho!!

As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet and also adapt your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you wish to serve a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a bit more or less hot, you can make straightforward modifications to achieve this objective. Simply put, start making your dishes on schedule. When it comes to fundamental food preparation skills for novices you do not need to discover them yet just if you master some easy cooking methods.

This isn't a total overview to quick and simple lunch recipes but its excellent food for thought. With any luck this will get your innovative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Quick Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano). Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Ensalada de berenjena, higos y mozzarella

Berenjenas rellenas a la gallega con mozzarella

Curry de berenjena, batata y espinacas